Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή φεύγει...η παιδική χαρά ξανανοίγει....

Πόσο ντροπή μπορεί να νιώσει ένας πολίτης από την είδηση που με περισσή υπερηφάνεια ανακυκλώνουν τα ΜΜΕ.
" Δήμος Αθηναίων ανοίγει ξανά την παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα"

Μετά από 4 χρόνια τα συνεργεία του Δήμου ξεκινούν έργα αποκατάστασης για να ξανανοίξει η παιδική χαρά. Οι δημοσιογράφοι παραληλούν από χαρά υποστηρίζοντας ότι οι έρευνες για την εγκληματική δράση της ΧΑ έχουν βάλει φρένο στις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου, αλλά και οι συνεχείς επιχειρήσεις σκούπα στο κέντρο για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών έχουν επαναφέρει την ηρεμία και η τάξη στο κέντρο της Αθήνας.



Υπενθυμίζεται πως στην παιδική χαρά είχε μπει λουκέτο τον Ιούνιο του 2009, καθώς οι επιθέσεις κατά μεταναστών στην περιοχή του Αγου Παντελεήμονα ήταν ήδη, από το 2008 καθημερινές. Μια επιτροπή κατοίκων που είχε επονομαστεί «Αγανακτισμένοι πολίτες», έθετε τους δικούς της κανόνες στην περιοχή με βασικό τους ζήτημα την περιφρούρηση της πλατείας και της παιδικής χαράς, με στόχο: ουδείς μη Ελληνας να διασχίζει την πλατεία και κανένα μη ελληνόπουλο να παίζει στην παιδική χαρά. Μάλιστα στα τέλη Μαΐου του 2009 στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του Γκάζι Καπλάνι "Μικρό ημερολόγιο συνόρων", όταν διεκόπη από 50 άτομα με επικεφαλής την υποψήφια στις εκλογές με τη «Χρυσή Αυγή» Θέμιδα Σκορδέλη. Οι 50 επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους, τους προπηλάκισαν και διέκοψαν την παρουσίαση. Κατά τη διάρκεια των γεγονότων ήρθαν δυνάμεις από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, οι οποίες δεν τους απομάκρυναν, ενω ακούστηκαν τότε όπως «μετά το Γράμμο ο άγιος Παντελεήμονας».
Ένα μήνα μετά από αυτό το περιστατικό, ο δήμος με την προσχηματική απόφασή για ανακαίνιση της παιδικής χαράς, έβαλε λουκέτο στο χώρο.
Ας αναρωτηθούμε όλοι λοιπόν, αν πράγματι πρέπει να πανηγυρίζουμε ή να ντρεπόμαστε. Να ντρεπόμαστε που ΔΕΝ αντιδράσαμε ως πολίτες νωρίτερα.Όταν τα ΜΜΕ σιγόνταραν την κ. Σκορδέλη και τον όποιο φασίστα προέτασσε την αυτοδικία ως μέσο για την "ασφάλεια" των ελληνων. Τελικά, αποδεικνύεται ότι με τον φασισμό, ούτε αυτοί τους οποίους προστατεύει είναι ασφαλείς....
Επιτρέψαμε σε μια αγέλη να υποστηρίζει ότι υπερασπίζεται την ζωή μας...Ακόμη αναρωτιόμαστε πόσο καιρό εκκολάπταμε το αυγό του φιδιού;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου